Askeleet joiden kautta kasvaa unelmiensa kokoiseksi

Kerroin juuri Kamarin kirjeen tilaajille, että vaikka kuinka ohjaan pois suorittamisesta läsnäolon tilaan, niin luisuin itsekin hetkeksi takaisin suorittamisen moodiin. Suorittamisen kierre. Se on huomaamaton ja salakavala. Hallitseva. 

"Nyt mun on pakko tehdä tunnustus. Syöksyin hetkeksi suorittamisen kierteeseen sitä täysin huomaamatta. Entisenä suorittajana ego oli hiipinyt salakavalasti mukaan monen asian summasta ja alkanut hallita mun elämää ennen kuin olin tiedostanut kokonaisuutta. Ja mistä huomasin sen? En ollut enää oma itseni. Aloin taas vetämään itseeni ihmisten ajatuksia ja tunteita. En pystynyt keskittymään kunnolla esimerkiksi tietokoneella tehtäviin hommiin, koska olo tuntui levottomalta. Halusin sulkeutua koko maailmalta, koska asiat tuntui painostavilta.

Ja haluatko tietää, mikä loppujen lopuksi herätti minut täysin? Universumi kertoi sen mulle ihmisten ja tapahtumien kautta. Yhtäkkiä ihmiset alkoivat käyttäytyä mua kohtaan eri tavalla, ja tilanteet ei edenneet kunnolla. Mun käsissä mikään ei toiminut, mikään ei onnistunut, joka taas kiristi mun hermoja entisestään. Kunnon oravanpyörä, eikö?

Ennen olisin kiristänyt tahtia ja hakenut mielihyvää ulkopuoleltani, esimerkiksi hyvästä ruoasta, juhlimisesta, uusista vaatteista, jostain jännittävästä tekemisestä... Mutta se olis vienyt mua vaan kauemmas itsestäni. Onneksi oon jo tässä kohti matkaa, että havahtuu ajoissa.

Se on tätä erityisherkän elämää isoimmillaan, kun on ylikuormittunut, vaikka osa kuormituksesta tulisikin hyvistä asioista."

Ajattelen, että rehellisyys niin itseä, mutta läpinäkyvästi toimiminen myös muita kohtaan on tärkeää ja mulle luottamus mun asiakkaisiin merkitsee hyvin paljon. Oikeastaan kaikkea. Ja sen takia miksi en avaisi myös sitä puolta itsessä, kun on ollut hankalampi hetki elämässä? Me olemme kaikki inhimillisiä ihmisiä, joille sattuu ja tapahtuu. Kukaan ei ole täydellinen eikä yli-ihminen, vaan ainutlaatuinen ja riittävän hyvä juuri sellaisena kuin on. Ja ennen kaikkea oonkin nyt kiitollinen, kuinka paljon aiemmin huomasin suorittamisen kierteen ja pääsin stoppaamaan sen heti alkuunsa. Okei, melkein heti mutta kuitenkin. Jos on ikänsä elänyt tietyllä tavalla, ei pysyvät muutokset tapahdu sormia napsauttamalla. Vaan on aina valittava itsensä uudelleen. Lempeyden ja armollisuuden kautta.

Pointtina tässä on se, että koskaan ei oo liian myöhäistä muuttaa suuntaa. Valita itsensä. Valita se, mikä on itselle hyväksi. On suuri ero ymmärtää mikä tuntuu hyvältä ja mikä tekee itselle hyvää. Ja että pääsee eroon suorittamisen kierteestä, hukassa olemisen tunteesta ja paikallaan junnaamisesta, on valittava itsensä. On valittava se, mikä tekee hyvää sen sijaan, mikä saattaa hetkellisesti tuntua hyvältä.  

Rehellisyys itseä kohtaan

Rehellisyyttä vaalin tänä päivänä hyvin paljon. Haluan olla myös luottamuksen arvoinen itselleni. Se ei ole mulle päivänselvä asia, sillä en oo aiemmin luottanut itseeni ollenkaan. En oo ollut tietoinen itsestä, en oo tunnistanut itseä kaiken kiireen, suorittamisen, mukautumisen ja miellyttämisen alta. En tunnistanut itseä kaiken sen ulkoapäin tyydytyksen hakijan alta. Mulla ei ollut rajoja, eikä sitä perustusta, mistä käsin turvallisuudesta toimiminen tapahtuu. Turvallisuudesta käsin toimimisella tarkoitan sitä, että uskoo itseensä, luottaa itseenä ja voi nähdä itsensä onnistuvan.

Oon hyvin kiitollinen, että pääsen jakamaan näitä oppeja mun tulevalla pilottikurssilla. Niin kiitollinen, että voin auttaa ihmisiä avaamaan silmiään yhä enemmän, heräämään elää elämäänsä vieläkin tietoisemmin, elämästä nauttien. Luomaan oman näköistä elämää.

Jaoin kirjeessä myös muutamia ajatuksia kurssilta, jotka jaan myös tässä, koska toivon, että saat herätteleviä ajatuksia ja oivalluksia myös sun omaan elämään. Ota vaikka kynä ja paperia, peilaa asioita omaan elämään ja saatat yllättyä!

- Kuinka syvä ja laaja ihmisyys loppujen lopuksi onkaan. Ajattele hetki sitä tunnetta, kun voit ymmärtää miksi asiat tapahtuvat juuri sulle ja tiedostut että "suhtaudun tällä tavalla koska"... Kun ymmärrät minkälaisesta tietoisuuden tasosta toimit milläkin hetkellä, lisäät hyväksyntää, armollisuutta, ja sitä että oot hyvä ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin olet. Minkä kautta vähentää egosta käsin elämistä (joka elää pelosta ja haluaa pysyä tutussa ja muuttumattomassa). Ja ainakin tiedostuu, jos ego ottaa vallan (t.allekirjoittanut)! Oikeastaan ihmisestä ei tarvitse korjata mitään, vaan ymmärtää ja tiedostaa, jolloin eheytymistä tapahtuu.<3

- Energioiden tiedostamisella ja energiatyöskentelyllä on niin suuri merkitys tämän päivän elämässä, koska meidän maapallon värähtelyt muuttuu koko ajan. Se on omissa käsissä, pysyykö muutosten mukana tietoisena ja valmiina, vai tuoko korkeammat värähtelyt esille sitä alitajunnan kuormaa ja saatat hetkellisesti horjahtaa (olet varmaan huomannut maailman tilanteen). Kuvittele hetki sitä tilannetta, kun voitkin vaikuttaa johonkin sulle tärkeään tilanteeseen niin, että sulla onkin paljon helpompi ja rennompi olla, tai johonkin ikävään tilanteen kulkuun niin, ettei se vaikuta sinuun negatiivisesti.

- Intuitio on keho-mieli yhteyttä parhaimmillaan. Intuitio tuo sulle viestejä, kun sulla on hyvä yhteys sun kehoon. Tärkeät päätökset tehdään järjen ja tunteen yhteistyöllä, eikö vain? Kun muuttaa järki-ajattelun keho-mieliyhteydeksi, intuitiotaan on helpompi kuunnella. Näin esimerkiksi kehon selittämättömät vaivat voi vähentyä, koska kehosi tulee kuulluksi eikä viestit vääristy kivuiksi tai oireiksi. Päättämättömyys vähenee ja selkeys elämän kulusta astuu kuvaan isommin, kun kuulet sisimpäsi viestejä paremmin.

- Ihmisellä on olemassa muutama perustunne, mitkä ei ole hyviä tai huonoja tunteita. Viha on yksi niistä. Se vain saa todella usein vääristyneen muodon, koska meidät on usein opetettu siihen ettei näytetä tunteitamme ulos, vaan eletään järjen äänellä. Mutta tunteella eläminen on feminiinistä luomisenergiaa parhaimmillaan! Kuinka ihana tunne se onkaan, kun olet omassa luomisvoimassa, joka on aina yhteydessä ehtymättömään universaaliin luomisvoimaan. Kun oppii tunnistamaan tunteita ja päästämään ne aitoina elämään, pitää rajat kunnossa eikä ota muiden ajatuksia ja tunteita itselleen omalla kustannuksella.

- Herkkyyden tiedostaminen on ihmisen vahvuuksia parhaimmillaan. Tietoinen herkkyys on voimaa. Sisäistä voimaa. Sen kautta eheyttää elämän kokemuksia ja alkaa saavuttamaan sisällä uinuvaa potentiaalia oikeanlaiseen käyttöön. Sisäisen lapsen kanssa työskentely ja korjaavat kokemukset ovat eheyttävintä työskentelyä koskaan! Se on paras lahja minkä voit itsellesi antaa.

- Se että elät sielulähtöisesti, sydäntäsi kuunnellen, avaa sinua elämään sinun näköistä elämää. Silloin tiedostuu siitä mikä on hyväksi sulle, etkä toimi niin, miten sun kuuluisi tai pitäisi toimia. Alat nousta yhä korkeampiin värähtelyihin, jolloin alat myös vetämään puoleesi vieläkin ihanimpia asioita! Tiedät varmaan sen onnistumisen tunteen, kun jokin asia on onnistunut aivan kuin sattuman kautta! Edes olosuhteiden ei tarvitse välttämättä olla muuttuneet, koska suhtautumisesi elämään on niin erilainen sielusi valon ansioista.

- Kun on tarpeeksi putsattu pinnan alta, on aika laittaa tilalle jotain konkreettista ja ihanaa! Manifestoimisen ja vetovoimaisuuden lainalaisuuksia noudattaen. Manifestointia voisi verrata myös kognitiiviseen kolmioon (ajatus-tunne-toiminta), koska kaikki mitä pystyt ajattelemaan voi tulla todeksi. Koska kaikki mitä pystyt ajattelemaan on jo totta, se ei vain välttämättä ole vielä ilmentynyt fyysiseen muotoon. (Muistathan kuitenkin, että sinä et ole yhtä kuin ajatuksesi<3) Oleellista on se, minkä merkityksen annat ajatuksillesi, ja se riippuu hyvin paljon siitä, miten toimit ajatustesi kanssa: oletko oman elämäsi luoja vai uhri.

Kurssilla on siis hyvin paljon myös henkisen kasvun matkaa tukevia aiheita, johon kurssi oikeastaan perustuukin. Kehittämään henkistä polkua ilman mutkia, ilman sitä tunnetta "mitä mun pitää tehdä? mitä seuraavaksi? mitä kaikkea mun pitäis tietää? Mitä edes haluan? Mikä on mua varten?", koska oon itse käynyt tuon polun omassa elämässä noiden kysymysten kautta ja tiivistänyt kurssille kaiken sen, mikä on olennaista. Haluankin jakaa vielä Kasva unelmiesi kokoiseksi -kaavan, joka mun henkisellä polulla muodostui loppujen lopuksi suuntaviitoiksi tukemaan askeleitani, jonka opetan myös kurssilla.

Ja näiden askeleiden mukaan minä elän tänäkin päivänä. Tietoisempana, onnellisempana ja luon juuri sen näköistä elämää, mitä mun sielu on tuuppinut mua elämään. Risteyksiin jäi uupumus, krooninen suorittaminen, egon pillin mukaan eläminen, ristiriidat, haahuilu sen suhteen etten tiedä mitä haluan. Ja kaiken lisäksi itse asettamieni rajojen ja kunnollisen perustuksen mukaan eläminen. Ahh, se on elämää josta ei ole pakko ottaa lomaa, vaan loma on ihana lisä mukavan elämän päälle!<3 Jos muuten kuulet kutsun ja haluat tutustua kurssiin lisää, se löytyy >täältä<.

Toivon sulle valoisia energioita sun elämänpolulle<3


<3 JohannaKommentit

Suositut tekstit

Instagram