Kun maan energiavärähtelyt nousee, miten nousen mukana?

En nukkunut hyvin viime yönä. Ja silti heräsin ennen avopuolison kellon soittoa. Se on ihme, sanois ne, jotka minut tuntee, koska en todellakaan oo aamuihminen.

Tässä sitä silti vaan hörpitään kahvia aamuvarhaisella vapaaehtoisesti. Mulle kello seitsemän on aamuvarhain, heh. :D Mietin mille alan, ennen kuin meen herättämään tyttären. Tää on harvinaista, että mulla on aamulla omaa aikaa, ja se tuntuu ihanalta. Vois melkein ottaa tavaksi, koska aivan rakastuin tähän tunteeseen.

Mutta asiaan. Mulla tuli jo aamuyöllä, oikeastaan jo illalla mieleen asia, josta haluaisin puhua. Se nousi mun eilisestä postauksesta kehotietoisuudesta. Alla yks osa postauksesta, jonka pääset lukemaan kokonaan Kamarin Instagramista.

kehon muistijäljet

Uusi aika

En tiiä miksi, mutta jostain syystä oon myös vähän arastellut puhua tästä aiheesta, mitä aion avata seuraavaksi. Varmaan just siksi, koska se näkyväksi tuleminen on ollu mulle niin iso asia, ja oon pelänny sen takia leimatuksi tulemista. Mutta jos tästä tulee foliohattu, niin siinäpä tullee!

Eli... Maan värähtelyt nousee. Kokoajan. Tutki mistä vaan, niin tuut vastaan tän asian kanssa. Onhan ne noussut jo vuosia, vuosia, mutta se kiihtyy koko ajan nopeammaksi. Ja se herättää ihmisiäkin elämäänsä yhä enemmän. Herättää huomaamaan epäkohtia, niitä asioita, mihin ei oo tyytyväinen. Herättää sitä sisäistä kipinää, mitä ei voi silmillä nähdä. Ja se kipinä nostaa myös meidän värähtelyä aivan eri tavalla. Ja se taas tarkoittaa sitä, että se mikä meidän energioihin, kehoon, alitajuntaan, hermostoon on varastoitunut, alkaa pikkuhiljaa tulla näkyväksi enemmän ja enemmän. 

Me valitettavasti joudutaan kohtaamaan niitä asioita, mitä se värähtelyjen nousu tuo esille. Se on ihmisyyttä, inhimillisyyttä. Riippuen ihmisestä, hänen kuormastaan, hänelle tapahtuneista asioista ja myös entisistä elämistä, millä tavalla ne kolahtaa ja kuinka isosti. Riippuu isosti myös siitä, ootko jo tehny itsesi kanssa töitä, että millä tavalla ja kuinka pitkään nämä asiat sun elämässä näkyy. Oikeastaan se riippuu, noh, kaikesta.

Kaikki se, mikä meitä on himmentänyt, pienentänyt, rajoittanut, tulee näkyväksi pikkuhiljaa energiavärähtelyjen kohotessa. Se voi näkyä ajatuksissa, unissa, kehossa, tunteissa. Saattaa ahdistaa, olla levoton olo, huonot unet, ylikierroksia tai aivosumua. Sulle saattaa tulla eteen asioita, jotka on kertomassa sulle jotain, mitkä ei tunnu kivalta, joita tekis mieli paeta johonkin hetkelliseen mukavaan... 

Tää on näkynyt mulla erityisesti tänä kesänä melkoisella vauhdilla, huh. Aiemminkin toki, mutta vauhti on kiihtynyt tänä kesänä. Ja tätä asiaa ei vaan enää voi paeta puskemalla, suorittamalla! Se ei enää auta, että lakaistaan maton alle asioita, koska värähtelyjen muuttuessa koko maailma muuttuu.

Miten pysyä energiavärähtelyjen nousun mukana?

Siihen auttaa parhaiten, että annat aikaa itselle. Oot armollinen, myötätuntoinen. Vahvistat itseä, sun energioita, kehoa, ja mieltä. Sekin auttaa, että et vastusta, vaan lempeästi opetat itseä uusille tavoille. Ja mun mielestä itsetuntemus on äärimmäisen tärkeä voimavara siihen, että siinä tulee onnistumaan. Sekä, että osaat työskennellä sun energioiden kanssa.

Koska jotta sinä tiiät mikä sulle on hyväksi, sun täytyy tuntea ittes niin syvältä, että tiiät omat tarpeet, mitä sun tunteiden alla on, mikä minuuden osa sinussa on päällimmäisenä. Että tunnistat sun energioita ja työskentelet niiden kanssa, itsestä käsin.

On myös tosi tärkeetä koittaa ajatella, että sää oot just oikeassa kohdassa, just riittävä tuommoisena, ja että sää kohtaat kerrallaan just sen verran asioita, mihin oot sillä hetkellä valmis. Hyväksyä ja olla kiitollinen. Ja muistathan, sää et oo näiden asioiden kanssa yksin. Me kaikki ollaan murroksessa, yhessä, ennen raise up -meininkiä. Jotkut tietoisemmin, kuin toiset.

Mun kotisivuilla artikkeleissa tai Instassakin on monia vinkkejä siihen, miten vahvistaa itseään, suosittelen lämpimästi tutustumaan.♡ Oon myös syksyn aikana tuomassa uudelleen myyntiin kevään pilotin, verkkovalmennuksen henkisen kasvun matkalle, mikä auttaa kaikin puolin kulkemaan uutta aikaa kohti.

Uuden edessä, ihmettelemässä elämää.

Aika tulee muuttumaan. Pikkuhiljaa. Tulee uuden aika. Ja oikeastaan, mitä useampi ihminen herää uuteen aikaan, sitä vauhdikkaammin myös energiat nousee. Haluatko sää olla mukana siinä virrassa, vai vastusteletko sitä?

Ihanaa viikkoa sulle!♡ Jännä, kuinka Oulussa alkaa myrskyää ja ukkostaa ihan kunnolla, ilma on jotenkin tosi outo. Jotenkin yhdistän sitä myös tähän vahvaan aiheeseen mistä oon just puhumassa. Tää aihekin pistää energioita myrskyämään, ja kuitenkin aina loppuviimein vain ja ainoastaan hyvää tarkoittaen.

Ihmetellen♡ Johanna

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram